Concurs culinar - Bunatati din Camara mea

(2)
admin postat de

Dragi prieteni ai Culinar.ro,

Toamna a revenit in vietile si bucatariile noastre si, odata cu ea, preocuparea noastra cu ce umplem camara pentru la iarna.
Gandul oricarui om harnic ii zboara catre... castraveti, gogonele, pepeni galbeni, gogosari, rosii, vinete, prune sau alte fructe si legume de sezon si la cum se pot transforma ele in cele mai bune muraturi, gemuri, zacuste, salate, compoturi sau alte conserve iscusite, dupa retetele fiecaruia, mostenite de la mame si bunici, aflate de la prieteni sau inventate de el insusi.
Provocarea acestei luni consta in a ne arata cum va infrumusetati camara cu bunatatile sub forma de conserve  pentru iarna.
Va invitam cu drag ca, in perioada 1 septembrie - 1 octombrie, sa inscrieti in contul vostru din site-ul Culinar.ro cel putin 2 retete de conserve de toamna.
Cele mai apreciate retete de conserve pentru iarna ale unui utilizator vor fi rasplatite cu premii frumoase, care va vor fi de folos in bucatarie .
Premii:

PREMIUL 1 - Slow cooker Crock-Pot, 3.5LPREMIIUL 2 - Set 3 cutite ceramice, curatator legume si suport OrangePREMIUL 3 - Set 4 borcane cu capac si 47 accesorii pentru gem Sweet


Conditii de participare la concurs:
- respectarea temei
- inscrierea a cel putin 2 retete de conserve de toamna, in perioada mentionata (participa pa concurs toti utilizatorii care inscriu doua sau mai multe retete pe tema data)
- ilustrarea cu cel putin o

...
fotografie din procesul de preparare, alaturi de fotografia preparatului final
Desemnarea castigatorului se va realiza prin jurizare de catre echipa Culinar.ro.

Citeriile de jurizare vor fi: explicarea

pas cu pas a pregatirii retetelor si a proceselor de imbuteliere si

conservare, detalierea prin fotografii a pasilor de preparare.

Castigatorii vor fi anuntati pe 3 octombrie 2017.
Asteptam cu drag retetele voastre si va uram mult succes!


Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite