Concurs culinar: Retete de vacanta

(1)
admin postat de

Dragi prieteni ai Culinar.ro, va invitam cu bucurie sa participati la un NOU CONCURS CULINAR!

Pentru ca suntem in plin sezon al concediilor si vacantelor de vara, tema culinara a noului nostru concurs este cea mai naturala pentru aceasta perioada: RETETE DE VACANTA.

Temperaturile ridicate, dar si atmosfera de vacanta, ne fac sa pregatim preparate mai usoare in aceasta perioada, uneori fara coacere, alteori mese frugale, a caror preparare poate cere mai putin timp decat de obiecei.

Deseori, incercam sa reproducem "retetele cu gust de vacanta" gustate in locurile vizitate in calatoriile estivale, in tara sau in afara ei, si sa le savuram din nou la noi acasa, amintindu-ne totodata de momentele fericite petrecute cu prietenii sau familia in acele zile relaxate.

Va invitam sa ne aratati tot ce gatiti voi in vacanta!

Inscrieti in perioada 25 iulie - 27 august in contul vostru din site-ul Culinar.ro cel putin 2 retete de vacanta (retete pe care voi le pregatiti in aceasta perioada si pe care le recomandati ca fiind potrivite vacantelor).

Cele mai apreciate retete de vacanta inscrise in concurs vor fi rasplatite cu premii foarte utile pentru bucataria voastra.

Premii:

PREMIUL 1 - Set 4 piese ceramica: tigaie wok, tigaie, grill


PREMIUL 2 Platou rotativ pentru branzeturi


PREMIUL 3 - Cutitul bucatarului cu teaca de protectie Fiskars


Conditii de participare la concurs:

- respectarea temei

-

...
inscrierea a cel putin 2 retete cu tema concursului, in perioada mentionata (participa la concurs toti utilizatorii care inscriu doua sau mai multe retete pe tema data)

- ilustrarea cu cel putin doua fotografii


Desemnarea castigatorilor se va realiza prin jurizare de catre echipa Culinar.ro.

Citeriile de jurizare vor fi: explicarea pas cu pas a pregatirii retetelor (detalierea prin fotografii a pasilor de preparare reprezinta un avantaj), aspectul preparatului final, originalitatea retetelor.

Castigatorii vor fi anuntati pe 29 august 2017.


Asteptam cu drag retetele voastre din meniurile acestei perioade si va uram mult succes!

Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite