Despre faina

(0)
admin postat de


- Faina se va pastra intr-o incapere racoroasa, bine aerisita. O data pe luna se va cerne si se va zvanta. La umeditate faina se face rinceda, iar la caldura, devine amara si capata un miros neplacut.

- Faina cu un grad marit de umiditate creaza impresia de rece daca pui mina in ea. Aceasta faina se va consuma in primul rand, deoarece ea se altereaza foarte repede.

- Faina se va cerne in prealabil de citeva ori, apoi se va plamadi.Cernuta, faina se imbogateste cu oxigen, datorita acestui fapt aluatul devine puhav si rafinat. - Ca faina sa nu faca viermi si gargarite, se va pune in ele cite un catel de usturoi.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.