Pregatirea legumelor pentru conserve

(0)
admin postat de
Legumele se spala, se taie (eventual), se tin 2 minute in apa clocotita, se clatesc cu apa rece si se lasa sa se scurga bine de tot. Se aseaza in borcane fara spatii intre ele si se acopera cu o solutie de apa cu sare (10 g de sare la 1l de apa, data intr-un clocot).
Alte articole cu:
pregatire

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.