1. Pentru a evita mucegairea branzei, pune 2-3 cuburi de zahar in vasul in care pastrezi alimentul.
2. Daca portocalele au un gust acru, taie-le i sferturi si presara putina sare. Sarea va elimina aciditatea, iar gustul sarat nu va persista.
3. Daca obiectele de bucatarie au un miros persistent de peste, scufunda-le intr-un vas cu ceai negru tare (pe care il lasi mai mult timp la inuzat). Daca mirosul persista, se recomanda curatarea acestora cu o bucata de cartof taiata si mirosul va disparea.
4. Pentru a da luciu tacamurilor, le treci prin apa scursa de la cartofii fierti.
5. Daca inainte de utilizare, ungi marginea tigaii cu putin unt sau margarina, nu va mai da in foc, astfel, nu vom mai avea nevoie de produse pentru curatarea aragazului.
2. Daca portocalele au un gust acru, taie-le i sferturi si presara putina sare. Sarea va elimina aciditatea, iar gustul sarat nu va persista.
3. Daca obiectele de bucatarie au un miros persistent de peste, scufunda-le intr-un vas cu ceai negru tare (pe care il lasi mai mult timp la inuzat). Daca mirosul persista, se recomanda curatarea acestora cu o bucata de cartof taiata si mirosul va disparea.
4. Pentru a da luciu tacamurilor, le treci prin apa scursa de la cartofii fierti.
5. Daca inainte de utilizare, ungi marginea tigaii cu putin unt sau margarina, nu va mai da in foc, astfel, nu vom mai avea nevoie de produse pentru curatarea aragazului.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe