• puneti carnea intr-o tava adanca
• taiati ceapa Julien si usturoiul tocati-l marunt
• adaugati ulei de masline pe carne, urmat de ceapa, usturoi, cimbru, sare si piper si lasati peste noapte la marinat in frigider
• amestecati sosul barbecue cu sucul de rosii, apa, uleiul de masline, mierea si legumele deshidratate si puneti-l in slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital
• adaugati carnea deasupra si puneti capacul
• setati pe modul de gatire High si timpul de 6 ore
• intre timp pregatiti salata: dati pe razatoare varza, bucatile de morcovi si de pastarnac si telina
• puneti putina sare, urmata de maioneza, iaurt si stafide si amestecati bine
• dati salata la frigider
• in momentul terminarii programului carnea trebuie sa cada de pe os. Desfaceti-o in bucati subtiri.
• taiati chifla pe jumatate si incalziti-o pe grill
• puneti la baza bucati din carnea de porc si adaugati sos barbecue deasupra, dupa plac
• puneti o lingura generoasa de salata, urmate de cateva rondele de castravete murat si o felie de branza Cheddar
• puneti si cealalta jumatate de chifla deasupra si serviti cu placere!
Pofta buna!
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryO rețetă așa de reciclare cu ce mai avem prin frigider. Astfel de rețete fac mereu parte din colecția retete de suflet...
Dovlecei umpluti cu de toatePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii