Cornurile de brutar sunt absolut delicioase. Daca va aduceti aminte din copilarie de cornurile cu coaja crocanta si miez care...
Cornuri de brutarCornurile cu ciocolata in straturi au umplutura din abundenta, sunt delicioase, si nu se compara cu cornurile din comert....
Cornuri cu ciocolata in straturiDrojdia, pusa intr-o cana cu 2 linguri de apa calda si lasata acolo 15 minute. Intr-un bol, amestecati ingredientele toate,...
Cornuri moi, moiCornurilor li se taie un capacel si se scoate din ele miezul. Acesta se inmoaie cu putin lapte (2-3 linguri). In acelasi bol...
Cornuri umpluteSe pune drojdia cu o lingura de faina si o lingura de apa calda intr-un castron sa dospeasca. Faina se pune in lighea se face...
Cornuri cu tocatura de carnuri si verdeataFiecare corn si fiecare crenvurst se taie in doua pe lat. Jumatatile de corn se scobesc de miez, se pune in fiecare...
Cornuri cu crenvurstiSe freaca untul cu brinza, se adauga chimen si se amesteca bine. Se taie colturile cornurilor, se scobesc de miez, se umplu...
Cornuri cu brinzaPentru sandvisuri se intrebuinteaza o piine speciala care se cumpara din comert, o franzela care sa se poata taia felii...
Sandvisuri cu suncaSe taie cornurile in jumatati, se ung cu unt proaspat si se presara cu brinza sau cascaval ras deasupra. Se pun in tava si cu...
Cornuri calde la cuptorSe taie cornurile in doua, in latime, se scobesc de o parte din miez, apoi se umplu cu carnea de pasare fiarta si se...
Cornuri umplute cu carneSe taie cornurile in doua, se scoate o parte din miez, se ung jumatati cu unt si se umplu cu brinza de vaci, frecata cu...
Cornuri umplute cu brinza de vaci si chimen