cornuri-cu-nuca-si-miere

Cornuri de brutar
Aluaturi

Cornuri de brutar

Cornurile de brutar sunt absolut delicioase. Daca va aduceti aminte din copilarie de cornurile cu coaja crocanta si miez care...

Cornuri de brutar
Cornuri cu ciocolata in straturi
Budinci

Cornuri cu ciocolata in straturi

Cornurile cu ciocolata in straturi au umplutura din abundenta, sunt delicioase, si nu se compara cu cornurile din comert....

Cornuri cu ciocolata in straturi
Cornuri moi, moi
Budinci

Cornuri moi, moi

Drojdia, pusa intr-o cana cu 2 linguri de apa calda si lasata acolo 15 minute. Intr-un bol, amestecati ingredientele toate,...

Cornuri moi, moi
Mancaruri cu carne

Cornuri umplute

Cornurilor li se taie un capacel si se scoate din ele miezul. Acesta se inmoaie cu putin lapte (2-3 linguri). In acelasi bol...

Cornuri umplute
Aperitive cu carne

Cornuri cu tocatura de carnuri si verdeata

Se pune drojdia cu o lingura de faina si o lingura de apa calda intr-un castron sa dospeasca. Faina se pune in lighea se face...

Cornuri cu tocatura de carnuri si verdeata
Aperitive cu carne

Cornuri cu crenvursti

Fiecare corn si fiecare crenvurst se taie in doua pe lat. Jumatatile de corn se scobesc de miez, se pune in fiecare...

Cornuri cu crenvursti
Aperitive cu branza

Cornuri cu brinza

Se freaca untul cu brinza, se adauga chimen si se amesteca bine. Se taie colturile cornurilor, se scobesc de miez, se umplu...

Cornuri cu brinza
Sandviciuri

Sandvisuri cu sunca

Pentru sandvisuri se intrebuinteaza o piine speciala care se cumpara din comert, o franzela care sa se poata taia felii...

Sandvisuri cu sunca
Sandviciuri

Cornuri calde la cuptor

Se taie cornurile in jumatati, se ung cu unt proaspat si se presara cu brinza sau cascaval ras deasupra. Se pun in tava si cu...

Cornuri calde la cuptor
Aperitive cu carne

Cornuri umplute cu carne

Se taie cornurile in doua, in latime, se scobesc de o parte din miez, apoi se umplu cu carnea de pasare fiarta si se...

Cornuri umplute cu carne
Aperitive cu branza

Cornuri umplute cu brinza de vaci si chimen

Se taie cornurile in doua, se scoate o parte din miez, se ung jumatati cu unt si se umplu cu brinza de vaci, frecata cu...

Cornuri umplute cu brinza de vaci si chimen