friptura

Borsuri

Bors de iepure vinat

Dupa ce se scoate carnea de iepure din bait, se separa pulpele si pieptul pentru friptura, iar coastele si sira spinarii cu...

Bors de iepure vinat
Salate din oua

Salata cu oua, carne si legume

Resturile de friptura se taie bucatele. Se pot folosi resturi din mai multe feluri de fripturi. Cartofii se spala bine cu...

Salata cu oua, carne si legume
Mancaruri cu carne

Friptura la tigaie

Carnea spalata se taie in bucati mici, se sareaza si se rumeneste in untura bine incinsa, o data cu ceapa taiata in felii...

Friptura la tigaie
Mancaruri cu carne

Friptura de miel invelita

Se scoate osul pulpei, se desface carnea cu lama unui cutit ascutit si se asaza intr-un vas de Jena. Se freaca bine carnea cu...

Friptura de miel invelita
Mancaruri cu carne

Friptura de miel glasata

Se alege carne macra, se spala foarte bine, apoi se impaneaza cu fisii de costita, felii de morcovi, de telina. Se sareaza si...

Friptura de miel glasata
Mancaruri cu carne

Pui la capac

Se pregateste puiul pentru friptura: se spala, se lasa intreg, dar se zdrobesc oasele in dreptul sirei spinarii pentru a lua...

Pui la capac
Mancaruri cu carne

Vrabioare la cuptor

Se desfac oasele, iar carnea se curata de vine fara sa i se strice forma. Se presara sare si piper. Friptura se pune intr-o...

Vrabioare la cuptor
Aperitive cu carne

Rulada din carne

Se dau prin masina de tocat bucati mici de friptura ramase, 2 cartofi cruzi, o felie de piine muiata in lapte si bine...

Rulada din carne
Mancaruri cu carne

Friptura de porc

Se sareaza si se pipereaza bucata de carne, se pune la fiert la foc potrivit, cu ceapa, morcovii taiati, cimbru, foi de...

Friptura de porc
Mancaruri cu carne

Friptura cu sos de legume

Se alege carnea si se taie in bucati potrivite. Oasele se pun sa fiarba cu apa putina si o ceapa. Se caleste carnea in unt...

Friptura cu sos de legume