Dupa ce se scoate carnea de iepure din bait, se separa pulpele si pieptul pentru friptura, iar coastele si sira spinarii cu muschii de pe spate se pun
Dupa ce se scoate carnea de iepure din bait, se separa pulpele si pieptul pentru friptura, iar coastele si sira spinarii cu muschii de pe spate se pun la fiert impreuna cu ceapa, morcovul si sare in 2 l apa. Dupa fierbere (se incearca carnea cu furculita), se strecoara si se pune intr-o oala de 4 litri supa rezultata impreuna cu carnea fiarta.
Se completeaza cu apa astfel incat sa ramana loc si pentru borsul de putina, bulion (poate fi suc de rosii) pentru culoare, taitei de casa si se da in cateva clocote impreuna cu slaninuta taiata felii foarte subtiri. Cand e aproape gata se adauga si borsul de putina (dat in clocot separat), tarhonul si verdeata.
Serviti fierbinte si cu ardei iuti, sau dreasa cu smantana
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzProvocarea GastroArt mi-a aprins iar creativitatea, modernizand reteta propusa prin gatirea compozitiei in vasul Rice...
Desert savarina cu apa de trandafiri si cardamom
Comentarii