Vrabioare la cuptor

Se desfac oasele, iar carnea se curata de vine fara sa i se strice forma. Se presara sare si piper. Friptura se pune intr-o tava si se unge cu untura

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 kg. vrabioare de vaca
  • 2 linguri untura
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se desfac oasele, iar carnea se curata de vine fara sa i se strice forma. Se presara sare si piper. Friptura se pune intr-o tava si se unge cu untura pe toate partile. Se da la cuptor la foc iute, se intoarce o data sau de doua ori. Cind friptura este gata se scoate, se lasa sa se raceasca si apoi se taie in felii subtiri dupa nevoie.
Se serveste cu garnitura de cartofi si cu sos propriu bine strecurat

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc