Se desfac oasele, iar carnea se curata de vine fara sa i se strice forma. Se presara sare si piper. Friptura se pune intr-o tava si se unge cu untura
Se desfac oasele, iar carnea se curata de vine fara sa i se strice forma. Se presara sare si piper. Friptura se pune intr-o tava si se unge cu untura pe toate partile. Se da la cuptor la foc iute, se intoarce o data sau de doua ori. Cind friptura este gata se scoate, se lasa sa se raceasca si apoi se taie in felii subtiri dupa nevoie.
Se serveste cu garnitura de cartofi si cu sos propriu bine strecurat
Perfecte printre aperitivele unei mese festive aceste brioșe aperitiv cu legume și șuncă presată, gustoase și aspectuoase!
Briose aperitiv cu legume si sunca presata• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi
Sarmalute in foi de vitaPentru salata de fructe Macedonia fructele proaspete, curatate, taiate cubulete, se pun intr-un bol cu zahar si sucul de...
Salata de fructe MacedoniaAzi te voi invata cum sa faci un Punch de iarna potrivit pentru serile festive in familie
Punch de iarnaDin apa, sare si faina se face un aluat care se framinta bine pina se curata de pe miini cind se framinta. Din acest aluat se...
Pizza EverythingCeainicul (din portelan) se infierbanta in prealabil. In el se pune cate o lingurita de ceai negru si o lingurita de ceai...
Australian teaO minunatie de gust, plus ca se face atat de usor. 🙂
Prajitura cu afine pentru copiiDaca s-a racit afara, am cam dat startul la copturi. Pentru acest week-end am facut niste rulouri cu nuca delicioase si...
Desert rulouri cu nucaIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Comentarii