Se aleg piersici tari, se curata de coaja si se pun in apa de var. Se limpezesc apoi in apa rece, se desfac in jumatati ca sa...
Dulceata de piersiciDe fiecare persoana se pun 2 piersici taiate bucatele intr-o farfurie adinca. Se presara zahar si se lasa sa stea acoperite o...
Lapte de piersiciSe pune vinul la fiert intr-o cratita cu 120 gr. zahar, vanilia, feliile de portocala si cele de lamiie. Cind incepe sa...
Piersici cu fragi si spuma de portocaleSe fierbe un compot din piersici cu 2-3 linguri de apa si zahar. Se prepara crema de cacao: se fierbe laptele cu grisul,...
Crema de cacao cu piersiciSe prepara o coca frageda din untul frecat cu zahar, amestecat cu galbenus si faina. Se coace, se lasa sa se raceasca putin,...
Tarta de piersiciSe freaca spuma untul cu zaharul, se adauga galbenusurile, laptele, faina, sarea, nucile macinate si zaharul vanilat...
Sufleu de piersiciIntr-un pahar mare de 400 ml se amesteca toate ingredientele, se pune gheata si se orneaza cu lamiie.
Cocteil din martini si nectar de piersiciSe scoate miezul merelor. Se pun merele in vas termorezistent si se toarna deasupra putin unt topit. Se amesteca piersicile...
Mere coapte cu miere si piersiciSe face un sirop din apa si zahar, in care se pun sa dea in clocot piersicile descojite si taiate in doua. Dupa 2-3 clocote,...
Salata de piersici