• unge bine cotletul cu ulei, sare si piper
• pune-l apoi in caserola de marinare rapida FoodSaver
• toaca salvia, rozmarinul, usturoiul si cimbrul si pune-l si pe acesta peste
• adauga vinul si fresh-ul de lime
• inchide caserola, activeaza functia de vidare a aparatului de vidare FoodSaver si marineaza, apoi lasa caserola la frigider pentru 15-20 de minute, pentru ca aromele sa se intensifice
• pune apoi cotletul cu zeama in care s-a marinat, intr-o tava de cuptor
• asezoneaza din nou cu sare si piper si adauga si apa
• acopera cu o folie de copt, apoi cu o folie de aluminiu
• pune in cuptorul incins in prealabil la 150-160⁰C
• daca lichidul scade foarte repede, coboara temperatura si completeaza cu apa
• verifica din cand in cand, intrucat timpul poate sa difere in functie de performanta cuptorului
• infige un termometru in interior, iar daca acesta arata 71⁰C, inseamna ca este gata.
Pofta buna!

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii