Aceasta reteta e foarte usor de preparat. Pentru a pregati alivanca avem nevoie de branza, oua, malai si smantana.
Aceasta reteta e foarte usor de preparat. Pentru a pregati alivanca avem nevoie de branza, oua, malai si smantana. Se freaca brinza cu ouale, se adauga sarea, 2 linguri smintina, uleiul si se amesteca bine. Se pune apoi malaiul amestecat cu faina. Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu putin ulei si se da la cuptor la foc potrivit pina se rumeneste.
Se serveste taiata in bucati potrivit de mari, fierbinte, cu restul de smintina.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii