Se pune la fiert cu 1 ½ l apa cu sare, capul intreg cu restul de carne taiata bucatele, mai intii bine spalate. Se
detalii rețetă—Pentru borsul rusesc cu carne de vita carnea de vita se spala, se curata de pielite si se portioneaza. Morcovii,
detalii rețetă—Pentru bors cu carne de miel carnea de miel se portioneaza, se opareste, se spala cu apa rece. Ceapa uscata se
detalii rețetă—Pentru a prepara aceasta reteta de Bors de miel cu orez, sunt necesare ingredientele: carne de miel, bors, ceapa
detalii rețetă—Carnea se pune la fiert in apa cu sare si se curata de spume atunci cand face. Se adauga apoi ceapa verde tocata
detalii rețetă—Capul se curata de resturile de par, se inlatura ochii, se separa limba si se spala in mai multe ape reci. Se pune
detalii rețetă—Se spala carnea, se taie bucati potrivit de mari, se pune la fiert cu apa rece cat s-o acopere. Se spumuieste cand
detalii rețetă—Se curata si se spala bine capul de miel, apoi se pune la fiert in apa rece cu putina sare. Se indeparteaza spuma,
detalii rețetă—Capul se curata de resturile de par, se inlatura ochii, se separa limba si se spala in mai multe ape reci. Se pune
detalii rețetă—Se spala carnea, se taie bucati potrivit de mari, se pune la fiert cu apa rece cit s-o acopere. Se
detalii rețetă—