Briosele cu cascaval sunt absolut delicioase. Reteta de briose se prepara usor si rapid si pot fi servite atat ca si aperitive, cat si ca si gustari, sau chiar pot fi puse la pachet.
Intr-un bol mixam ouale cu sarea. Adaugam uleiul si treptat laptele. Adaugam faina amestecata cu praful de copt si cascavalul dat prin razatoare din care am oprit putin ca sa pun deasupra si omogenizam.
Tapetam tava de briose cu hartiute si punem din compozitie. Deasupra am adaugat felii de cascaval si masline
Dam la cuptor pana se rumenesc frumos deasupra
Imi plac produsele Philips is foarte utile iti usureaza munca si timpul
Servim briosele cu cascaval caldute, dar si reci.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii