Pentru supa din cartofi fierti cu zarzavat si bulion se rumeneste ceapa intr-o tigaie cu ulei incins si se adauga
detalii rețetă—Pentru mancarea de cartofi cu slanina se taie marunt o ceapa si se prajeste usor cu o lingura de unt, fara sa se
detalii rețetă—Se curata cartofii si se taie cubulete, se pun intr-o cratita cu ulei, cu o ceapa tocata marunt, cateva fire de
detalii rețetă—Se amesteca cartofii, orezul si ceapa. Se tapeteaza un vas ignifug cu bucati de slanina se adauga compozitia cu
detalii rețetă—Cartofii curatati ii taiem in rondele sau in felii lungi. Ii punem intr-o tava, presaram deasupra rondele de ceapa
detalii rețetă—Cartofii se fierb in coaja cu grija sa nu crape. Slanina taiata in bucati mici se topeste, se calesc ceapa si
detalii rețetă—Decojeste cartofii si taie-i rondele subtiri. Tapeteaza un vas termorezistent cu fasii de slanina si aseaza un
detalii rețetă—Din pulpa de porc taiem felii micute. Cartofii si ceapa, curatati, le taiem rondele. Din ardei si slanina taiem
detalii rețetă—Cartofii se fierb in coaja si se taie in rondele. Ouale se fierb tari si se taie in rondele, precum si carnatul.
detalii rețetă—Imvelim cartofii cu feliile de slanina. Amestecam maghiranul cu 4 linguri de ulei. Tragem pe
detalii rețetă—Feliem ceafa si o presaram cu sare, piper si putin ulei si punem la macerat in frigider 4-5 ore. Fierbem
detalii rețetă—Cartofii se curata, se taie cubulete, apoi se aseaza intr-un vas termo-rezistent uns cu ulei. Condimentam, adaugam
detalii rețetă—