Cosuletele de cataif cu frisca sunt un desert simplu si rapid, foarte delicios si ingenios prezentat, potrivit
detalii rețetă—Cataiful este un desert ce seamana foarte tare cu baclavaua, este la fel de insiropat si poate fi facut cu nuca,
detalii rețetă—1. Merele se curata, se rad (feliute subtiri) si se calesc cu 150 gr zahar. Cand sant scazute se pune cam 1 lingura
detalii rețetă—Pentru cataiful delicios cu mere se curata merele, se taie felii foarte fine si se pun sa se macereze cu zahar si
detalii rețetă—Pentru cataiful turcesc se fac taitei foarte fini din doua oua. Se pun intr-o tava, se dau la cuptor la foc
detalii rețetă—Pentru cataiful cu frisca se face o foaie la fel ca pentru taitei. Ca sa fie mai fina se face fara apa, se intinde
detalii rețetă—Se prepara un aluat din faina, oua si apa. Se imparte in doua si se intinde cate o foaie cat mai subtire, dupa care
detalii rețetă—Se framanta un aluat pentru taitei din faina, doua oua si un praf de sare. Din acest aluat facem foi subtiri care
detalii rețetă—Se unge o tava cu unt (margarina) se aseaza fideaua in strat subtire si se da la cuptor la foc potrivit 10-15 min.
detalii rețetă—Ungi o tava cu unt, asezi fideaua in strat subtire si o dai la cuptor pentru 10 minute ca sa se rumeneasca. In
detalii rețetă—Se rumenesc taiteii intr-o tigaie cu unt incins. Se asaza intr-o tava in strat egal, se acopera cu un sirop si se
detalii rețetă—Din faina si ou se face o coca de taitei. Se intinde coca subtire si se taie taitei foarte fini care se dau la
detalii rețetă—