Ardeii bulgaresti la conserva sunt excelenti alaturi de o ciorba de burta sau de potroace, mai ales in sezonul
detalii rețetă—Ciorba acra de potroace este o mancare traditionala deosebit de gustoasa. Puteti pregati aceasta reteta cu carne de
detalii rețetă—Pentru ciorba de potroace cu carne de pasare si orez se toarna intr-o oala zeama de varza amestecata cu apa. Cand
detalii rețetă—Pentru ciorba de maruntaie de pasare cu oua si zarzavaturi se prepara ca ciorba de potroace, dar se acreste cu
detalii rețetă—Pentru ciorba de potroace cu orez si zarzavaturi se spala bine oasele si se aseaza intr-o oala pe foc, unde se lasa
detalii rețetă—Pentru ciorba de potroace cu multe legume pipotele de pui se spala, se curata si se oparesc. Ceapa, telina,
detalii rețetă—Pentru ciorba rapida de potroace maruntaiele, aripile si labele de la pasare se pun la fiert, in putina apa, cu o
detalii rețetă—La ciorba de potroace borsul este inlocuit cu zeama de varza. Se fierb aripile, picioarele, gatul si pipota de
detalii rețetă—Se curata carnea, se spala cu apa multa, se pune la fiert cu 1 litru de apa rece. Cand da in clocot, se spumuieste
detalii rețetă—Se curata carnea, se spala cu apa multa, se pune la fiert cu 1 litru de apa rece. Cand da in clocot se spumuieste
detalii rețetă—Taie puiul in bucati si punel la fiert in apa cu sare. Cand e aproape fiarta,adauga ceapa si ardelul tocat si
detalii rețetă—Maruntaiele de pui se spala, se curata si se oparesc. Ceapa, telina, patrunjelul radacina, pastarnacul si morcovii
detalii rețetă—