Se face un aluat, se intinde o foaie subtire, din care se taie patrate, care se ruleaza ca niste cornete mici. Se pregateste umplutura din: bucati mic
Se face un aluat, se intinde o foaie subtire, din care se taie patrate, care se ruleaza ca niste cornete mici. Se pregateste umplutura din: bucati mici de creier fiert, combinat cu sos alb, galbenus crud, sare, piper si patrunjel verde. Se coc aceste cornete in cuptorul cu foc iute. Foile de aluat, pe care se asaza cite o lingurita din compozitie, se pot rula ca niste cornulete, se pot indoi in forma de triunghiuri cu margini bine presate si date cu albus, dupa care se fierb 10 minute in apa ce clocoteste.
Tot pentru platoul cu aperitive, se taie felii de sunca foarte subtiri, se ruleaza ca pe cornete, se umplu cu salata boeuf, se decoreaza cu frunze de patrunjel
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii