Rulouri dulci din aluat fraged, cu branza. Dacă îi lăsați până a doua zi, vor deveni și mai buni.
detalii rețetă—Un aperitiv deosebit de aspectuos pentru mesele aniversare din familie și nu numai ;) Mulțumesc Sara&Miki,
detalii rețetă—Un fel minunat de mancare potrivit pentru zilele reci de toamna. O textura cremoasa si o tenta dulceaga,
detalii rețetă—Cu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și
detalii rețetă—O retetă simpla, dar foarte gustoasa, zic eu. Delicate si cu parfum de toamna insorita si colorata. Vroiam
detalii rețetă—O prajitura foarte gustoasa, cu cateva ingrediente.
detalii rețetă—De Paşte, am pregătit pentru ai mei câţiva morcovi din aluat foietaj pe care i-am umplut cu cremă de brânză.
detalii rețetă—O idee minunata de aperitiv la masa de Pasti cand ii ai pe toti alaturi! Bunatati de Pasti!:x
detalii rețetă—Varianta aceasta de pasca este fina, moale, cu o textura putin umeda, dar matasoasa, usoara si foarte pufoasa.
detalii rețetă—Dupa cum stiti, ador branzeturile, iar atunci cand vine vorba de desert, cele cu branza se numara printre favorite.
detalii rețetă—Pe langa salata cu vinete, acest aperitiv este preferatul meu din copilarie. De obicei, clasic, il fac cu pate de
detalii rețetă—Fragede, cremoase, de efect pentru o masa festiva, aceste cosulete aperitiv se fac usor si din ingrediente
detalii rețetă—Daca v-ati plictisit de sandvisurile obisnuite cu paine feliata, o sa va invat azi cum sa faceti Bagels. Adica
detalii rețetă—Primavara, martisoare, ghiocei... Ce s-ar mai potrivi la fix in acest tablou de martie? Exact: un desert fin!
detalii rețetă—