Se curata si se spala ceapa si morcovul, dupa care maruntesc si se pun la fiert impreuna cu fasolea boabe. Dupa ce
detalii rețetă—Intr-un vas se pune apa sa clocoteasca dupa care se adauga ceapa taiata marunt, mazarea si se potriveste de sare.
detalii rețetă—Intr-un vas se pune untul la topit, se adauga faina si se amesteca pana isi schimba culoarea. Se toarna apa si
detalii rețetă—Se spala, se desface in buchetele si se opareste conopida. Intr-o tigaie, pusa pe foc, se pune untul si faina si se
detalii rețetă—Dovleacul se curata de coaja, si se scoate miezul care se fierbe in apa cu putina sare. Dupa ce s-a fiert, se
detalii rețetă—Lintea se spala si se pune la fiert impreuna cu ceapa curatata si tocata marunt. Dupa ce au fiert, se scot, se trec
detalii rețetă—Feliile de paine se taie cubulete si se prajesc in unt. Ouale se bat, se amesteca cu smantana si se toarna peste
detalii rețetă—Se taie cascavalul in forma de dreptunghiuri lungi de 5-6 cm, late de 3 cm si cu grosimea de 1 cm. Se dau prin ou
detalii rețetă—Prepararea crutoanelor: Taie painea cuburi de 1,5 cm. Piseaza 2 catei de usturoi. Amesteca intr-o farfurie
detalii rețetă—Rupe o chifla in cuburi cu o latura de aproximativ 1 cm si prajeste-le in 2 linguri de ulei, amestecand continuu,
detalii rețetă—In prima faza taiem painea in cuburi si le punem intr-o tigaie cu putin ulei de masline pentru a obtine crutoanele.
detalii rețetă—Se alege hasmatuchim, se spala si se taie marunt. Se caleste usor untul, se adauga faina si putin apa. Se lasa sa
detalii rețetă—