Crutoanele se servesc la salate, supe sau ca atare in loc de snack. Se taie painea in cubulete. Se presara putin ulei peste cuburile de paine.
Pentru crutoane se taie painea in cubulete. Se presara putin ulei peste cuburile de paine.
Se condimenteaza cu condimente pe gustul vostru si se amesteca bine.
Se da la cuptor cam 15 minute sau pana se usuca si se rumenesc.
Se servesc la salate, supe sau ca atare in loc de snack.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseEste prima oara cand fac prajitura aceasta si este grozava langa o ceasca de cafea ! Ps: Mai am de invatat la capitolul...
Foi de miere de albinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii