Aceasta reteta de tort Dobos prezinta ingredientele suficiente pentru 8-10 foi, dar daca le taiati in doua veti
detalii rețetă—Tortul Dobos este o prajitura foarte cunoscuta, ce vine din Ungaria. Se spune ca Jozsef C. Dobos prepara tortul
detalii rețetă—O prajitura foarte cunoscuta cu foi si crema de ciocolata este Prajitura Carpati, care semana cu dobosul sau cu
detalii rețetă—Tortul Dobos este o reteta emblematica pentru Ungaria. Este o prajitura delicata cu foi, crema de ciocolata si
detalii rețetă—Reteta de Dobos in stil italian este o reteta deosebita de prajitura de casa. Acest fel de prajitura este o reusita
detalii rețetă—Tortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate
detalii rețetă—Dobosul este p prajitura de casa traditionala si foarte delicioasa. Pentru blatul de prajitura dobos se fac 6 foi
detalii rețetă—Deasupra pe prajitura Dobos cu crema, punem o glazura facuta din 50 g unt, 2 linguri de zahar, o lingura de cacao.
detalii rețetă—Pentru prajitura Dobos, albusurile se separa, iar galbenusurile se freaca cu jumatate din cantitatea de zahar.
detalii rețetă—Pentru tortul dobos se freaca galbenusurile cu zaharul pana se fac ca o crema. Se adauga faina si albusurile batute
detalii rețetă—Se amesteca toate ingredientele pentru foi si se formeaza o coca, din care se fac 4 foi, ce se coc pe fundul unei
detalii rețetă—Albusurile se bat cu jumatate din cantitatea de zahar. Se amesteca apoi si se introduc in galbenusuri, iar apoi se
detalii rețetă—