Se freaca galbenusurile cu zaharul si zaharul vanilat. Se bate untul spuma si se adauga la galbenusuri, impreuna cu o cana de miez de nuca. Se incorpo
Se freaca galbenusurile cu zaharul si zaharul vanilat. Se bate untul spuma si se adauga la galbenusuri, impreuna cu o cana de miez de nuca. Se incorporeaza faina si se framanta o coca, din care se fac fursecurile, in formele preferate. Se bate albusul spuma nu prea tare cu o lingura de zahar pudra si se dau fursecurile prin el. Se aseaza intr-o tava unsa cu putin unt si se presara restul de miez de nuca macinat deasupra. Se dau la cuptor, la foc potrivit. Cand sunt gata, se presara zahar pudra deasupra.
Alte dulciuri retete recomandate
Spuma de capsuni
Ciocolata de casa
Tarta cu visine
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseEste prima oara cand fac prajitura aceasta si este grozava langa o ceasca de cafea ! Ps: Mai am de invatat la capitolul...
Foi de miere de albinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii