O mancare gustoasa in sezonul rece
detalii rețetă—Carnea de iepure este o carne alba si are cel mai mic nivel de colesterol, grasimi saturate, calorii si sodiu, insa
detalii rețetă—Alternativa la miel, iepurele cu carnea foarte gusoasta si sanatoasa.
detalii rețetă—Pentru a prepara aceasta reteta de iepure cu vin sunt necesare urmatoarele ingrediente: iepure, vin, ulei, ceapa,
detalii rețetă—Pentru aceasta reteta de friptura de iepure cu usturoi, sunt necesare urmatoarele ingrediente: carne de iepure,
detalii rețetă—Spatele de iepure impreuna cu pulpele de iepure, se curata bine de pielite si se tin in vin aproximativ 12 ore.
detalii rețetă—Se marineaza carnea citeva ore, se scoate si se sterge cu un prosop curat. Se sareaza si se lasa sa stea asa o
detalii rețetă—Se lasa muschiuletii de iepure o zi la marinat cu vin si cu tot felul de zarzavaturi taiate bucatele, boabe de
detalii rețetă—