Scurgeti fasolea verde, curatati si spalati spanacul si mazarea. Pastele se pun la fiert. Cartofii se curata si se taie felii, apoi se fierb in apa sa
Scurgeti fasolea verde, curatati si spalati spanacul si mazarea. Pastele se pun la fiert. Cartofii se curata si se taie felii, apoi se fierb in apa sarata 10 min. Spanacul, mazarea si fasolea se oparesc, apoi se lasa la scurs. Se unge cu unt o forma de sufleu. Legumele si pastele se aseaza in forma unsa. Se condimenteaza cu sare si piper. Rosiile se spala, se taie felii si se aseaza deasupra. Laptele se amesteca cu smintina si se toarna desupra. Se presara brinza rasa si cozile de ceapa si se da la cuptor.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii