Se taie rondele vinetele, dovleceii, ceapa si ardeii. Vinetele se prajesc in untdelemn, dupa care se aseaza intr-o tava de cuptor, se adauga si celel
Se taie rondele vinetele, dovleceii, ceapa si ardeii. Vinetele se prajesc in untdelemn, dupa care se aseaza intr-o tava de cuptor, se adauga si celelalte legume, patrunjelul, sarea, piperul si rosiile taiate felii. Se acopera cu o folie de staniol si se lasa la foc potrivit fara apa.
Alte retete recomandate
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrise Poate inlocui si o cina .Poate merge si in caserola la serviciu . Gustoasa si hranitoare .
SALATA CU RUCOLA , TON SI OUAPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii