Musaca de varza

Carnea tocata se prajeste cu ceapa calita in untura. Se adauga sare, piper si verdeata tocata. Se desface varza, se taie cotorul, se scot foile inlatu

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o varza frumoasa
  • 750 gr. carne de vita tocata
  • 5-6 linguri smintina
  • 1/2 kg. rosii
  • verdeata
  • 1 buc. ardei gras
  • 3 linguri de grasime
  • o ceapa mare
  • sare
  • piper
  • zeama de carne
  • pesmet

Mod de preparare

Carnea tocata se prajeste cu ceapa calita in untura. Se adauga sare, piper si verdeata tocata. Se desface varza, se taie cotorul, se scot foile inlaturind vinele groase si se opareste. Se unge apoi o cratita cu untura, se presara cu pesmet, se intind citeva foi de varza si bucati fine de ardei. Deasupra se pune un strat de carne tocata, apoi alt rind de foi. Se termina cu un rind de foi peste care se presara pesmet, grasime putina, smintina si sare. Totul se pune la cuptor. Cind este gata se scoate si dupa ce s-a racit putin se rastoarna.
Se serveste cu smintina

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc