Paste cu legume

Pastele se fierb in apa cu sare, apoi se scurg si se amesteca cu putin ulei. Vinata se taie cubulete, ardeiul fisii, morcovul se da pe razatoarea mare

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 punga cu paste lungi
  • 1 buc. ardei gras
  • 1 buc. ceapa mare
  • 1 buc. vinata
  • 1 buc. morcov
  • 2 buc. rosii
  • 1 lingura bulion
  • 1 lingurita mustar
  • ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Pastele se fierb in apa cu sare, apoi se scurg si se amesteca cu putin ulei. Vinata se taie cubulete, ardeiul fisii, morcovul se da pe razatoarea mare, apoi se calesc impreuna in ulei pina se inmoaie. Se prepara sosul: ceapa taiata marunt se prajeste in putin ulei, dupa care se adauga bulionul si mustarul. Se adauga 200 ml apa, apoi sare, piper si alte mirodenii, dupa gust. Se mai lasa cca 3 minute la foc mic.

Legumele calite se asaza peste paste, iar deasupra se toarna sosul fierbinte. Se orneaza cu felii de rosii si patrunjel verde, tocat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci