Paste la cuptor

Am curatat si tocat ceapa si usturoiul, le-am pus la calit in ceva ulei de masline. Cind devine sticlos(amestecul de ceaapa+usuroi,deci nu rumen

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Paste la cuptor

Ingrediente

  • 400 g carne macinata(porc+vita)
  • 1 morcov enorm
  • 2 bucati de ceapa
  • 3 catei usturoi
  • 800 ml pireu de rosii
  • 10 frunze de busuioc
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • paste
  • cascaval

Mod de preparare

Am curatat si tocat ceapa si usturoiul, le-am pus la calit in ceva ulei de masline.

Cind devine sticlos(amestecul de ceaapa+usuroi,deci nu rumenit)adaug morcovul curatat si tocat fin de tot/razuit,si carnea tocata.

Amestec cind si cind, condimentez cu sare si piper, pina se incepe a se rumeni, dupa care adaug pireul de rosii si busuiocul.

Se gusta,si se adauga condimente daca ma e nevoie.

Las vreo 10 minute la fiert.

Pastele le fierb doar pe jumatate,sau deloc(depinde care folosesc).

Pun pastele in vasul termorezistent, deasupra adaug sosul si amestec.

Deasupra am pus cascaval.

Am dat vasul in cuptorul preincalzit la 200 °C si l-am lasat pina s-a rumenit dupa placul meu.


Se poate servi si rece.

Pofta buna!

Reteta Paste la cuptor a fost propusa de MAYA pe forum culinar.ro

Alte retete de paste gasiti aici:

Paste mediteraneene,

Paste fainoase siciliane,

Scoici (paste) pe Marea Rosie

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci