Pateuri cu branza si cascaval

Aceste pateuri cu branza si cascaval sunt excelente. Pentru prepararea acestei retete avem nevoie de faina, branza, cascaval, oua si condimente.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 200 gr margarina
  • 200 gr branza de vaci
  • sare
  • 400 gr faina
  • Pentru umplutura:
  • 200 gr branza de vaci
  • 100 gr cascaval
  • 1 galbenus
  • coaja de lamaie
  • chimen

Mod de preparare

Aceste pateuri cu branza si cascaval sunt excelente. Pentru prepararea acestei retete avem nevoie de faina, branza, cascaval, oua si condimente. Se amesteca ingredientele pentru aluat si se pune apoi la rece pentru cateva ore. Pentru umplutura se amesteca branza de vaci cu cascavalul dat pe razatoare, galbenusul, coaja rasa de lamaie si chimenul pisat marunt. Se imparte aluatul in patru parti egale, se intind foi groase de 1 cm si se pune umplutura pe fiecare foaie de aluat. Se ruleaza pe lung si se pun ruloruile obtinute intr-o tava. Se taie bucati cu latura de 3-4 cm, se ung cu albus batut si se coc la foc potrivit, 45 de minute.


Dupa ce s-au rumenit, se servesc calde, cu must sau bere.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc