Dupa ce s-a spalat bine orezul se pune in apa sa se umfle. In acelasi timp se toaca ceapa, ardeii si gogosarii marunt si se pun intr-un vas, pe foc m
Dupa ce s-a spalat bine orezul se pune in apa sa se umfle. In acelasi timp se toaca ceapa, ardeii si gogosarii marunt si se pun intr-un vas, pe foc mic, cu 3-4 linguri de ulei, amestecand pana ce se inmoaie. Se adauga orezul, usturoiul taiat feliute, rosiile curatate de pielite si seminte, taiate marunt si mararul tocat. Se amesteca totul pana ce scade zeama de la rosii. Se toarna 3 cesti cu apa, se adauga 3 linguri sos gros de rosii, sare, piper, cuisoarele si se introduce in cuptor sa fiarba si sa scada. Nu se scade prea tare deoarece pana se serveste, pilaful se mai ingroasa.
Se serveste cald.
Alte retete culinare:
Conopida la cuptor cu bacon Garnitura de orez si mazare Ciulama de ciuperci cu mamaliguta
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrise Poate inlocui si o cina .Poate merge si in caserola la serviciu . Gustoasa si hranitoare .
SALATA CU RUCOLA , TON SI OUAPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii