Sfaramam margarina cu faina si cu restul ingredientelor si le framantam. Impartim aluatul in 2 parti. Prima parte o intindem si captusim cu ea o tava
Sfaramam margarina cu faina si cu restul ingredientelor si le framantam. Impartim aluatul in 2 parti. Prima parte o intindem si captusim cu ea o tava de marime medie, turnam urmatoarea umplutura pe ea: batem 8 albusuri intr-o spuma tare, adaugam zaharul pudra, galbenusurile si incorporam macul macinat si pesmetul. Itindem cealalta jumatate de aluat si acoperim umplutura. Inainte de coacere impungem cu o furculita aluatul.
Alte retete de prajituri recomandate
Cornulete
Placinta cu mere
Tiramisu

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii