Sfaramam margarina cu faina si cu restul ingredientelor si le framantam. Impartim aluatul in 2 parti. Prima parte o intindem si captusim cu ea o tava
Sfaramam margarina cu faina si cu restul ingredientelor si le framantam. Impartim aluatul in 2 parti. Prima parte o intindem si captusim cu ea o tava de marime medie, turnam urmatoarea umplutura pe ea: batem 8 albusuri intr-o spuma tare, adaugam zaharul pudra, galbenusurile si incorporam macul macinat si pesmetul. Itindem cealalta jumatate de aluat si acoperim umplutura. Inainte de coacere impungem cu o furculita aluatul.
Alte retete de prajituri recomandate
Cornulete
Placinta cu mere
Tiramisu

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii