Placinta cu macaroane

Se face o foaie de placinta. Se aseaza intr-o forma sau chiar o cratita bine unsa cu unt, 4-5 randuri de foi stropite intre ele cu unt, si lasand marg

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • foaie de placinta
  • unt
  • macaroane
  • branza
  • 2 oua
  • sare
  • sunca slaba

Mod de preparare

Se face o foaie de placinta. Se aseaza intr-o forma sau chiar o cratita bine unsa cu unt, 4-5 randuri de foi stropite intre ele cu unt, si lasand marginile sa iasa afara din cratita, spre a putea fi apoi intoarse peste macaroane. In lipsa de timp, foile pot fi cumparate de la o placintarie. Se fierb macaroanele, se scurg si se amesteca cu unt, branza, 2 oua batute deoparte, sare si putina sunca slaba taiata marunt. Se toarna compozitia in cratita imbracata cu folie de placinta, se intorc marginile deasupra, astfel ca macaroanele sa fie bine invelite. Se unge deasupra cu unt. Se la la cuptor, o jumatate de ora.
Se rastoarna, se serveste cu sos de rosii sau alt sos, dupa placere.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci