Pe foc mic se fierb ingredientele cremei pana se topeste ciocolata.se pun cateva ore in frigider sa raceasca. Se incalzesc usor pe aburi albusurile c
Pe foc mic se fierb ingredientele cremei pana se topeste ciocolata.se pun cateva ore in frigider sa raceasca.
Se incalzesc usor pe aburi albusurile cu zaharul si se bate in mixer pana devine tare si lucios.
Se deseneaza pe hartie de copt 3 dreptunghiuri 35x12 cm. se pune intr-o tava mare.se aranjeaza cu lingura sau aparat ,spuma pe desene si se coace 3-4 ore la 120grade pana se intaresc. Se ung doua blaturi cu crema din frigider,se presara putin nuci maruntiti si se acopera cu ultimul blat

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii