Prajitura cu cirese

Ouale se freaca impreuna cu zaharul, apoi se adauga, putin cate putin, laptele si uleiul. Se ametseca totul bine, se adauga faina, putina sare si pra

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Prajitura cu cirese

Ingrediente

  • 2 oua
  • 300 gr zahar
  • 375 ml lapte
  • 120 ml ulei
  • 300 gr faina
  • 1 kg cirese fara samburi
  • 1 plic de praf de copt
  • unt
  • sare

Mod de preparare

Ouale se freaca impreuna cu zaharul, apoi se adauga, putin cate putin, laptele si uleiul. Se ametseca totul bine, se adauga faina, putina sare si praful de copt. Se incorporeaza ciresele si se amesteca usor. Tava se unge cu unt, se toarna apoi compozitia si se pune in cuptor. Se lasa la copt, dupa care se scoate si se taie cuburi.


Prajitura se serveste dupa ce s-a racit, ornata cu frisca.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci