Untul se freaca cu zaharul, galbenusurile, coaja rasa de lamiie si sarea. Se adauga faina si la sfirsit albusurile batute spuma. Compozitia se toarna
Untul se freaca cu zaharul, galbenusurile, coaja rasa de lamiie si sarea. Se adauga faina si la sfirsit albusurile batute spuma. Compozitia se toarna intr-o tava unsa si tapetata cu hirtie, intr-un strat nu prea gros. Se coace in cuptor la foc potrivit 20 minute. Se lasa sa se raceasca, se taie in doua si se umple cu un gem fin. Deasupra, se pudreaza cu zahar vanilat.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii