Se freaca galbenusurile cu zaharul, se amesteca cu untul topit, se adauga putin bicarbonat si sare si se amesteca cu grija cu atita faina pina capata
Se freaca galbenusurile cu zaharul, se amesteca cu untul topit, se adauga putin bicarbonat si sare si se amesteca cu grija cu atita faina pina capata consistenta unor crupe marunte. Aceasta compozitie se imparte in doua. Prima parte se presara pe o tava uscata intr-un strat de aproximativ 1 cm grosime si se intinde deasupra o umplutura preparata din mere fierte inabusite cu zahar. Se intinde apoi intr-un strat egal a doua parte a compozitiei si se netezeste usor. Se pune la cuptor. Se coace timp de o jumatate de ora.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii