Blatul: Se bat albusurile tare, se adauga zaharul, galbenusurile si celelalte ingrediente Crema: Se fierb pe aburi galbenusurile cu zeama de portocal
Blatul: Se bat albusurile tare, se adauga zaharul, galbenusurile si celelalte ingrediente
Crema: Se fierb pe aburi galbenusurile cu zeama de portocale si cu zaharul. Dupa ce s-a racit se adauga untul frecat,putina coaja rasa de potocala
Sirop: Se fierbe apa cu zaharul si cu zeama de portocala. Cand se raceste, se adauga rom
Blatul se insiropeaza, se pune crema deasupra si se presara nuca macinata

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii