Un deliciu cu mamaliguta calda si stropite din abundenta cu smantana.
detalii rețetă—Prazul umplut este o mancare delicioasa si gustoasa pe care o puteti pregati cu succes toamna, cand gasim praz
detalii rețetă—Salata gustoasa de cruditati este o salata cu legume simpla si delicioasa. Pe un pat de varza tocata fin se pun
detalii rețetă—Pentru prazul umplut cu orez se taie prazul bucati lungi de circa 6 cm si se trage cu grija miezul. Foile de
detalii rețetă—Prazului i se taie partile verzi, se curata de prima foaie si se taie apoi in felii lungi de 7-8 cm. Se pune la
detalii rețetă—Bucatile de praz, se curata de prima foaie, apoi se taie partea alba in bucati lungi de 7-8 cm. Se pun la oparit
detalii rețetă—Pieptul de pui se dezoseaza, fiecare bucata strapunge pe lungime sa poata fi umpluta cu bucati de praz. Pieptul
detalii rețetă—Pieptul de pui se dezoseaza, fiecare bucata se strapunge pe lungime sa poata fi umpluta cu bucati de praz. Pieptul
detalii rețetă—Alegem fire de praz mai groase, care se taie bucati de 2 cm lungime. Se scoate miezul, pastrandu-se foile din
detalii rețetă—Se taie prazul bucati de 5-6 cm lungime, care se oparesc in apa sarata. Dupa ce s-au racit, se scoate fiecare foaie
detalii rețetă—Se curata si se spala prazul, apoi se taie bucati si se fierbe un sfert de ora in apa cu sare. Bucatile se
detalii rețetă—Se taie prazul curatat in bucati lungi de 6-7 cm si se oparesc in apa clocotita. Se scoate mijlocul firelor de
detalii rețetă—