Laptele se fierbe impreuna cu cacaoa, esenta de rom, zaharul pana cand da in clocot. Se ia de pe foc si se lasa la racit. Se pune peste biscuitii mac
Laptele se fierbe impreuna cu cacaoa, esenta de rom, zaharul pana cand da in clocot. Se ia de pe foc si se lasa la racit. Se pune peste biscuitii macinati si se amestec pana poate fi modelat. Se intinde o foaie si deasupra se pune crema.
Crema: margina moala se freaca cu 5 linguri zahar pudra si se adauga nuca de cocos. Se intinde peste biscuiti si se ruleaza.
Se serveste dupa ce a stat la frigider 3-4 ore.
Alte retete recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii