Intr-o cratita se pune ciocolata in bucati cu unt si zahar, la topit pana devine ca o crema Se da deoparte si se adauga galbenusurile unul cate unu
Intr-o cratita se pune ciocolata in bucati cu unt si zahar, la topit pana devine ca o crema
Se da deoparte si se adauga galbenusurile unul cate unul , amestecandu-se incet. Se bat albusurile spuma si se toarna incet peste crema,(cand ea este doar calduta) se amesteca usor. Intr-un castron (bol) se amesteca romul cu cafeaua , siropul este pentru a inmuia piscoturile. Se pune intr-o forma de sarlota un rand de piscoturi si unul de crema, pe peretii vasului se pun piscoturile cu partea dreapta spre peretii vasului.
Se pune la rece peste noapte in congelator, a doua zi se scoate si se pune in frigider, se scoate din forma cu o 1 h 30 inainte de a se manca

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii