Pentru fiecare litru de sirop se adauga cate 1,250 gr zahar si 1 gr sare de lamaie. Aceasta reteta de sirop de zmeura este potrivita pentru iarna sau pentru bauturi racoritoare.
Pentru fiecare litru de sirop se adauga cate 1,250 gr zahar si 1 gr sare de lamaie. Se pune totul pe foc, intr-un vas mare, se amesteca bine, pana se dizolva zaharul si se lasa la fiert cam 30 de minute. Se toarna apoi siropul fierbinte in sticla, care se infasoara in paturi si se tin pana a doua zi la loc calduros.
Siropul de zmeura se serveste cu apa minerala sau pentru prepararea limoandei cu zmeura.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii