Pentru fiecare litru de sirop se adauga cate 1,250 gr zahar si 1 gr sare de lamaie. Aceasta reteta de sirop de zmeura este potrivita pentru iarna sau pentru bauturi racoritoare.
Pentru fiecare litru de sirop se adauga cate 1,250 gr zahar si 1 gr sare de lamaie. Se pune totul pe foc, intr-un vas mare, se amesteca bine, pana se dizolva zaharul si se lasa la fiert cam 30 de minute. Se toarna apoi siropul fierbinte in sticla, care se infasoara in paturi si se tin pana a doua zi la loc calduros.
Siropul de zmeura se serveste cu apa minerala sau pentru prepararea limoandei cu zmeura.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii