Se taie rosiile si se dau prin separator. Se spala zarzavatul, se taie bucati, se pune tot la fiert pina se desprinde de pe coaja si se da prin separa
Se taie rosiile si se dau prin separator. Se spala zarzavatul, se taie
bucati, se pune tot la fiert pina se desprinde de pe coaja si se da prin
separator. Ceapa se taie marunt si se undeste in 250 ml. ulei. Se adauga
pasta de zarzavat, sucul de rosii, 250 gr. zahar, 250 ml. otet, sare, piper,
foi de dafin. Se pune la fiert pina se ingroasa.
Se toarna in sticle sau in borcane si se sterilizeaza.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii