sos rosu


Pulpe de rata in sos de vin rosu

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pulpe de rata in sos de vin rosu este o friptura excelenta pentru un meniu de sarbatoare. Pentru reteta

detalii rețetă—

Crap cu sos de vin rosu

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru crap cu sos de vin rosu pestele se curata, se spala, se portioneaza in 5 bucati si se sareaza. Ceapa se

detalii rețetă—

Terina de fructe cu sos de vanilie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru terina de fructe cu sos de vanilie aveti nevoie de vin rosu, gelatina, pepene galben, pere si scortisoara.

detalii rețetă—

Sos pentru vanat cu vin rosu

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Pentru sosul pentru vanat cu vin rosu se toaca toate legumele julien si se calesc in ulei. Dupa ce s-au calit bine,

detalii rețetă—

Sos bernaize

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pentru sosul bernaize punem intr-o cratita 3 galbenusuri cu 100 g unt, adaugam 300 ml apa si amestecam pana se

detalii rețetă—

Cotlete de miel cu bulion

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:10m 

Cotletele de miel la cuptor vor iesi minunate pentru meniul pascal. Sosul de rosii ii va da un gust dulce-acrisor.

detalii rețetă—

Muschi de vita in sos de vin rosu

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Cu 2 zile inainte de preparare muschiul se pune in saramura: se taie felii de grosimea unui deget, se ung pe ambele

detalii rețetă—

Muschi de porc in sos de cirese cu frisca

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Muschiul de porc se spala, se curata si se taie in fasii. Se amesteca sosul de soia cu vinul rosu si cu boiaua de

detalii rețetă—

Friptura de miel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Taiem carnea de miel in bucati potrivite, o spalam si o lasam sa se scurga de apa. Preparam un sos din3-4 lg de

detalii rețetă—

Ciuperci umplute cu sos de vin rosu

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se caleste ceapa taiata marunt in ulei. Se adauga ficateii spalati, stersi cu un servet si taiati in bucatele. Se

detalii rețetă—

Salata Aristocrata cu fructe de mare

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 1h 

Somonul se fierbe la foc mic. Crevetii se prajesc bine. Racul se baga la cuptor, impreuna cu scoicile, ca sos avand

detalii rețetă—

Sos rosu cu ciuperci si carne

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Carnea se fierbe pina se patrunde, se taie apoi cubulete si se caleste in ulei cu ceapa taiata cubulete, cu

detalii rețetă—