Se dezgheata spanacul la temperatura camerei, se pune intr-o craticioara, se adauga smantana (dupa gust) Apoi sarea si piperul, si usturoiul. Se
Se dezgheata spanacul la temperatura camerei, se pune intr-o craticioara, se adauga smantana (dupa gust)
Apoi sarea si piperul, si usturoiul.
Se amesteca tot si se lasa sa fiarba la foc mic (atentie, spanacul se prinde cu usurinta de oala).
Se prajesc doua oua (sau numai unul) si se pun peste spanac.
Pofta buna!
Reteta Spanac a fost propusa de meLuce pe forum culinar.ro
Alte retete cu spanac gasiti aici:
Clatite cu spanac,
Spanac ardeleneste,
Clatite de spanac
Placinta cu spanac
Rulada de miel cu spanac
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO alta reteta deosebita, preluata din cartea virtuala descoperita intr-unul din mailurile vechi... Intrucat eu n-am stiut...
Crap in foi de dafin, stropit cu vin rosuPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii