Se curata gaina si se pune la foc cu apa rece cit sa o acopere si se fierbe incet. O parte din piept si maruntaie se taie marunt. In zeama de carne, s
Se curata gaina si se pune la foc cu apa rece cit sa o acopere si se fierbe incet. O parte din piept si maruntaie se taie marunt. In zeama de carne, se pune orez si, dupa ce a fiert, se adauga maruntaiele si pieptul tocat. Se bat galbenusurile intr-un castron, se adauga zeama de lamiie, apoi zeama calda de carne, putin cite putin, amestecind mereu. Aceasta compozitie se toarna in oala cu supa amestecind mereu.
Se serveste fierbinte

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii