Se pune pe foc moale o craticioara emailata si se topeste foarte bine zaharul (fara apa). Se adauga miezul (nu se intrerupe focul). Se omogenizeaza fo
Se pune pe foc moale o craticioara emailata si se topeste foarte bine zaharul (fara apa). Se adauga miezul (nu se intrerupe focul). Se omogenizeaza foarte bine. Separat se pregateste o planseta umezita cu apa pe care se rastoarna compozitia de mai sus. Se umbla foarte repede si cu sucitorul umezit se intinde o foaie ca la taiteii de casa (sucitorul se umezeste des). Se taie in formele dorite

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii