taitei


Taitei cu sunca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Taiteii (fisii late de 1 cm) se fierb, se scurg si se amesteca cu untul si sunca tocata.

detalii rețetă—

Taitei cu lapte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Din faina, ou si putina apa se prepara un aluat de o consistenta mai tare, care se framinta bine pe planseta. Cind

detalii rețetă—

Supa cu taitei

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Supa de zarzavat simpla, strecurata, se pune din nou la fiert si, cind clocoteste, se adauga o lingura de taitei de

detalii rețetă—

Supa de varza dulce cu smintina

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se curata varza, ceapa si zarzavatul si se spala. Se toaca ceapa marunt, iar restul subtire, ca taiteii. Se calesc

detalii rețetă—

Varenki

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se face o coca de taitei din faina, apa, ou si putina sare. Se lasa sa se odihneasca timp de o ora, apoi se intinde

detalii rețetă—