Pentru turte moldovenesti se inmoaie drojdia cu zaharul apoi se adauga apa calduta si se toarna peste faina impreuna cu sarea. Se framanta cam 10 minute.
Pentru turte moldovenesti se inmoaie drojdia cu zaharul apoi se adauga apa calduta si se toarna peste faina impreuna cu sarea.Se framanta cam 10 minute apoi se adauga uleiul. Dupa ce s-a incorporat uleiul se acopera cu un prosop curat si se lasa la crescut aproximativ 1 ora. Dupa ce a crescut se portioneaza, se intinde aluatul pe masa de lucru si se coc intr-o tigaie cu ulei incins.Se coace pe ambele parti pana devin rumene.
Turtele moldovenesti se pot servi calde sau reci cu zahar pudra sau cu dulceata
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryAm tot savurat rețete de mezel preparat în casă. Am salvat rețetele, le-am listat, trebuie doar să achiziționez doar...
Pastramă din mușchiuleț de porcPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii